Обещал съм и ще си държа на обещанието - когато

...
 Обещал съм и ще си държа на обещанието - когато
Коментари Харесай

Борисов: Когато построим Хемус, ще се пенсионирам! Но като гледам,100 години ще изкарам!

 Open photo

 

Обещал съм и ще си държа на обещанието - когато построим " Хемус ", ще се пенсионирам! Но като виждам, 100 години ще изкарам! А в този момент би трябвало да победим Политическа партия на изборите с огромна разлика.

 

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с гласоподаватели в Силистра.

 

И акцентира:Всички са ни благи, само че българите са ни най-мили. Трябва да ги победим! Да ги победим с огромна разлика. Още няколко месеца страната е в безпорядък и съсипия.

 

Аз самият през вчерашния ден бях учуден какъв брой ги е боязън от нас. Българска социалистическа партия изобщо не приказват за победа. Те се чудят единствено по какъв начин да се прилепят към някого. Същото важи и за Демократична България, която бяха в дясно от нас, а в този момент са в доста ляво, една лодка хора, изясни политическата обстановка в страната Бойко Борисов.

 

За страдание, нищо не се надгради над нас, нито автомагистрала " Хемус ", нито тази към Русе. Най-голямата горделивост на Еконт-а и Кирил Петков беше да кажат, че стопират пътя към Русе. Всичко завърши и парите похарчиха, уточни още водачът на ГЕРБ..

 

Всеки ден на бензиностанцията и на магазина го виждате това, което би трябвало да ви кажа, само че въпреки всичко имате опция да сравнявате какво може да се случи. 2020 година токът при възрастният Борисов - 75,63 лева При младият Петков - 846,59 лева Избирайте сами.

 

Ние можем да върнем цената, най-малко с 50-60% да не кажа и повече, тъй като въглищата са наши, енергетиците, електропреносната система, АЕЦ " Козлодуй ", който сега ви дава тока на 45 лева, а виждате какво става поради медиаторите - близки на няколко индивида. Избирайте сами, няма да ви пропагандирам, продължи водачът на ГЕРБ.

 

837% е нарастването на природния газ. Виждате на бензиностанциите какви са цените, сподели Борисов. Той сподели скица на рафинерията в Бургас, откъдето може да се вкара уралски и съветски петрол, а той се изнася за Швейцария, изясни той.

Ако те не се съгласят да си вкараме нашият петрол, ще им вкараме мито. С 1 лева мога да смъква цената незабавно и те това не го оборват. Поставени сме с тази Партия на медиаторите в същата обстановка като в жабата в тенджерата - като я пуснеш във вряла вода и тя ще избяга, само че в случай че загряваш водата постепенно, ще я свариш, уточни Борисов.

 

Той настоя, че единствените, от които останалите партии се опасяват, са той и ГЕРБ. Припомни, че партията разкри скица по какъв начин се е купувал безценен газ, още веднъж от " Газпром ", само че посредством посредническа компания в Румъния.

Трябва да либерализираме пазара по този начин, както би трябвало, да се напънем да изгоним тези медиатори. Защо " Булгаргаз " получава заем от страната, а не се дават на частна компания? Защо единствено те го получиха? Ще кажете, тъй като то така и така няма частни компании. Откъде ще дойдат парите? Лесно е да кажеш и, че вдигаш двойно пенсиите, само че като нямаш пари да ги платиш, е елементарно да приказваш.

 

С какво способстваха за повдигането на пенсиите, като нищо друго не свършиха? На всяко излизане пред тв приемника нашите хора им вадят фактурите и Асен Василев споделя, че не знае.

 

Служебните министри за 1 месец на всички места извадиха далаверите. Шишков всеки ден демонстрира какъв измамник е Петков. Стана грандиозно събитие по какъв начин потича газ от Гърция, а ГЕРБ финансира и построи половината. Започнахме го 2019 година

 

Тази опорка за какво 12 година не сме строили тръба оттова, аз мога да запитам за какво 1300 година не сме строили? От Шишков излиза, че ние сме почнали, финансирали, строили, а при Радев ще е довършено.

 

Петков го няма в схемата, тъй като те с мощния си пиар, а той е толкоз мощен, че арестуваха Севда - няма го индивидът, няма го казусът...

 

Какво да ви кажа - доста бързо би трябвало да обясните на своите другари и съседи, тези схеми ще ги размножим, тъй като за уважаемите от нас медии, единствено в случай че кажа, че се отдръпвам и тази вечер ще има, нито за газа, нито за тока ще има, сподели Борисов.

 

Той заподозря, че Политическа партия се пробват да " изсмучат " електората на Българска социалистическа партия, само че те харесват " Газпром ", а в това време желали и този на Демократична България, който пък не харесва съветското държавно сдружение. " Затова в опорките им написа - няма да говорите ", акцентира той.

Видяхте оправянето с мигрантската рецесия. При нас беше нулева, а в този момент служители на реда гинат, Бог да ги елементарни. Нямат нито познания, нито умения.

 

Геополитиката е изключителна значима на днешно време за всеки един, който най-малко си мисли, че е водач, а на Пп им е неразрешено да говоррят за геополитика. Между Сърбия и Косово напрежението е огромно, сред Турция и Гърция също. В Русия и Украйна напряко се бият. " Запорожката " централа е близо, а това е рисково. Помним " Чернобил ". Те там нямат работа да рискуват цяла Европа, би трябвало да оставят интернационално да се пази централата. Много се веселя, че МАЕЕ е там. Това е риск от потребление на нуклеарно оръжие, а ние сме близо, добави Борисов.

Държа на една своя дума, нямам неизпълнено обещание  - когато построим " Хемус ", ще се пенсионирам, само че като виждам 100 години би трябвало да изкарам. И Западът към този момент не стои с тях, и той се убеди, че държавното управление на Кирил Петков са най-изгодни за Русия.

 

Всички са ни благи, само че българите са ни най-мили. Трябва да ги победим! Да ги победим с огромна разлика. Още няколко месеца страната е в безпорядък и съсипия.

 

Служебният министър на финансите излезе преди няколко дни и сподели, че 3-годишната рамка е апокалипсис и незабавно ни трябват 15 милиарда А тези на Петков споделят - оставихме им 1,6 милиарда остатък. Чакайте! Кой тегли заеми като има остатък, възмути се още Борисов.

 

Той подсети, че ГЕРБ са оставили 12 милиарда лева, а му се подигравали, че се опитвал да го изясни на народа, само че това дало опция България да се оправи най-добре с КОВИД рецесията.

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР